Παραδοση και Πληρωμη

ΠΛΗΡΩΜΗ
Η πληρωμή των παραγγελθέντων προϊόντων μπορεί να γίνει με 2 τρόπους, χωριστά ή συνδυάζοντας τους. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο πληρωμής που επιλέγεται, το ποσό που πρέπει να καταβληθεί δεν μεταβάλλεται και δεν περιλαμβάνει πρόσθετα ποσά για την διεκπεραίωση της πληρωμής.
Με αντικαταβολή στον διανομέα την ώρα της παραλαβής της.
Με Paypal .
Το ποσό που ο πελάτης πρέπει να πληρώσει για κάθε προϊόν είναι η τιμή που αναγράφεται στο online κατάστημα κατά το χρόνο ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές των προϊόντων ανά πάσα ώρα και στιγμή.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τα προιόντα θα παραδοθούν εντός 2 εώς 3 εβδομάδων, από την ημέρα λήψης της επιβεβαίωσης της παραγγελίας μέσω email (έχετε υπόψην ότι τα περισσότερα μοντέλα μάς ράβονται κατόπιν παραγγελίας και δεν είναι άμεσα διαθέσιμα). Σε περίπτωση απροσδόκητων επιπλοκών ή καθυστέρηση της αποστολής, θα λάβετε ειδοποίηση μέσω email που θα αναφέρει τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης.
Τα προιόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση που καταχωρίσατε στις πληροφορίες της παραγγελίας. Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται από την Γενική Ταχυδρομική ή από την ACS Courier. Εάν δεν είστε διαθέσιμος στη συγκεκριμένη διεύθυνση την ώρα παράδοσης, η Γενική Ταχυδρομική ή η ACS Courier  θα σας ειδοποιήσει για τη δυνατότητα δέυτερης προσπάθειας. Το κόστος αποστολής της Γενικής Ταχυδρομικής είναι 4,40 € με Φ.Π.Α ενώ η χρέωση της ACS Courier  είναι 5,00 € με Φ.Π.Α