Πολιτικη επιστροφων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ 

 Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα αγορασθέντα εμπορεύματα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, εντός της προθεσμίας των 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την παραλαβή τους.

 Κατά την ακύρωση της παραγγελίας ο Πελάτης είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει τα αγαθά που αγόρασε σε άριστη κατάσταση και με την ετικέτα.

 Η επιστροφή της αγοράς πραγματοποιείται άμεσα, όταν το αγορασμένο προιόν δεν αντιστοιχεί σε όσα είχαν συμφωνηθεί μεταξύ των μελών της σύμβασης πώλησης. Επιστροφή και αντικατάσταση των προϊόντων πραγματοποιείται, όταν αυτά πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

-        ελαττωματικό προϊόν από εργοστασιακό λάθος

-        απουσιάζει κάποιο μέρος του προϊόντος

-        στάλθηκε λάθος προϊόν

-        δεν αντιστοιχεί στο μέγεθος ή/και στο χρώμα που ζητήθηκε.

-        έχει υποστεί φθορά κατά την μεταφορά του

   Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να δηλωθεί στην Adeptt Ltd. στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.adeptt.gr., ενώ ο Πελάτης πρέπει να επιστρέψει τα αγαθά μέσα σε 14 (δεκατέσσερις) ημέρες μετά από την παραλαβή τους.

 Κατά την ακύρωση της σύμβασης ο Πελάτης μπορεί να επιλέξει να επιστρέψει τα εμπορεύματα με επιστροφή του ποσού που καταβλήθηκε. Η επιστρογή χρημάτων γίνεται μέσω Paypal χωρις τα έξοδα του κούριερ.

  Για την επιστροφή εμπορευμάτων βάσει καταγγελίας σε περιπτώσεις εκτός κατασκευαστικού ελαττώματος ή βλάβης κατά τη μεταφορά των προϊόντων πριν την παραλαβή, απαιτούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

-         το προϊόν δεν έχει τροποποιηθεί σύμφωνα με τις διαστάσεις του πελάτη

-        άριστη κατάσταση (το προϊόν δεν είναι λερωμένο, σκισμένο, φορεμένο, γδαρμένο, φθαρμένο, πλυμένο, σιδερωμένο)

-        δεν υπάρχει βλάβη λόγω κακής χρήσης

-        είναι στην αρχική συσκευασία και φέρει την ετικέτα.

 Η επιστροφή των αγαθών, είτε σε περίπτωση ακύρωσης, είτε σε περίπτωση που το προϊόν δεν ικανοποιεί τον Πελάτη, μπορεί να γίνει μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής στην διεύθυνση : Sofia 1574 Bulgaria , bul. Shipchenski Prohod 63, για το Adeptt.gr (Adeptt Ltd.)

Στις αλλαγές το κόστος επιστροφής βαραίνει τον πελάτη.