Σχετικα με εμας

Η Adeptt είναι μια εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2014 και είναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα όνειρα μπορούν στα αλήθεια να γίνουν πραγματικότητα!


Αφιερώνοντας το χρόνο και τις δυνάμεις της, κάνοντας αυτό που αγαπά, η σχεδιάστρια πίσω από την Adeptt, αποφάσισε να ιδρύσει τη δικιά της σειρά μόδας, βαθιά επηρεασμένη από την αισθητική των Rick Owens, Ann Demeulemeester, Damir Doma και Yohji Yamamoto. Μέσα στα τελευταία χρόνια, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε διεθνή αναγνώριση, καθώς επίσης και να κερδίσουμε μια θέση στις εκθέσεις οίκων υψηλής ραπτικής στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.


Η φιλοσοφία μας ορίζει το κάθε μοντέλο Adeptt να σχεδιάζεται με ιδιαίτερη προσοχή και να ράβεται πάντα στο χέρι, χωρίς ποτέ να θυσιάζεται η ποιότητα στο βωμό της μαζικής παραγωγής.


Η εταιρεία Adeptt έχει ως στόχο της, να συνδυάσει τη διαχρονικότητα της θηλυκής κομψότητας με το δικό σου μοναδικό στυλ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάθε μας δημιουργία θα μπορούσε να γίνει το ρούχο-υπογραφή του στυλ σου, κάτι το οποίο θα μας τιμούσε ιδιαίτερα. Εξάλλου η πιο σημαντική δημιουργία μας δεν είναι άλλη, από τα πανέμορφα χαμόγελα στο πρόσωπο των πελατισσών μας!